Fietsendragers

Met een fietsendrager kunt u eenvoudig uw eigen fiets meenemen met de auto. Ideaal als u op vakantie gaat of wat verder van huis een mooie fietstocht wil maken. Ook is een fietsendrager erg handig wanneer u iemand moet ophalen of afzetten die een fiets bij zich heeft. 

Bij Kentekenmaken.nl verkopen we fietsendragers van verschillende merken van hoge kwaliteit. Zo hebben we de populaire Twinny Load e-Carrier II en de MovaNext Lux fietsendragers. 

Onze fietsendragers zijn kantelbaar, geschikt voor twee fietsen en niet te zwaar. U kunt ze eenvoudig achterop de auto bevestigen en uw fietsen er makkelijk in vastzetten. De fietsendragers zijn geschikt voor alle soorten fietsen. Ook voor elektrische fietsen en mountainbikes. Voor iedere fietsliefhebber hebben we een geschikte fietsendrager.

 

Bij aanschaf van een fietsendrager een GRATIS witte kentekenplaat.  

Neem contact op via het contactformulier.

Fietsendrager trekhaak

Onze fietsendragers worden gemonteerd op de trekhaak van uw auto. Hierdoor zitten ze steviger vast. Deze soort fietsendragers zijn ook makkelijker te bevestigen dan een fietsendrager zonder trekhaak of een dakdrager. Een voordeel van een fietsendrager voor op de trekhaak is dat deze ook veel gewicht kunnen dragen. U kunt aan 60 kg op de drager zetten en daardoor ook een elektrische fiets meenemen met uw auto. 

Doordat de fietsendrager kantelbaar zijn kunt u nog steeds de achterklep openen. Ook wanneer de fietsen nog op de drager vastzitten. Ideaal voor een gezinsvakantie of een langere fietstocht.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews

Uitstekende service!
“Kentekenmaken is onze vaste leverancier voor witte kentekenplaten. Duidelijke afspraken en goede service.”
Harold

Snelle bezorging
“Als garage werken wij al jaren samen en we kunnen altijd rekenen op snelle bezorging'.”
Rick

Goede kwaliteit
“De extra montage service op locatie is voor ons een uitstekende uitkomst ”
Laura

Fietsendrager e-bike

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een e-bike. Wel zo prettig om deze ook mee te kunnen nemen met de auto. Het is dan wel belangrijk om een fietsendrager aan te schaffen die zware gewichten kan dragen. Bij Kentekenmaken.nl hebben we stevige fietsendragers die tot 60 kg kunnen dragen. Daarmee dus ook zwaardere fietsen zoals e-bikes.

We hebben stevige dragers van de topmerken Twinny Load en MovaNext. Zo kunt u ook op vakantie met uw e-bikes.Deze zijn licht van gewicht en kunnen 2 elektrische fietsen dragen. U klemt de e-bike eenvoudig op de fietsendrager met de frameklemmen en kan de fietsendrager kantelen. Ideaal als u spullen uit uw kofferbak wilt pakken.

Fietsendrager auto

Op zoek naar een fietsendrager voor elektrische fietsen die u op de trekhaak van uw auto monteert? Bij Kentekenmaken.nl hebben we geschikte dragers voor u. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor zwaardere fietsen en zijn ideaal als u op vakantie gaat met uw fietsen. Met onze fietsendragers rijdt u zonder zorgen met uw fiets over de weg. 

Wanneer u een fietsendrager voor op de trekhaak koopt heeft u een witte kentekenplaat nodig voor op de drager. Bij Kentekenmaken.nl kunt u naast de drager direct deze aanhanger kentekenplaat bestellen. Daarnaast verkopen wij ook fietsendrager kentekenplaten.

0 +
Kentekenplaten
Ontwikkeld

Door ons jarenlange bestaan hebben we voor particulieren en bedrijven veel platen mogen drukken.

0 +
Jaar ervaring
Begrip in NL

Onze vakmensen helpen u graag om te komen tot de juiste oplossing voor uw type kentekenplaat.

 • Ruim 30 jaar ervaring
  Een begrip in Nederland en België
 • Topkwaliteit
  De beste originele platen en producten
 • Extra service
  Montage en uitvoering op locatie
 • Uitstekende service
  Helder en transparant
 • Eindeloze mogelijkheden
  Compleet op maat
 • Extra speciale coating
  Langdurige bescherming