Over ons

Over ons

Wie is kentekenmaken.nl

— Razendsnelle bezorging > Voor 17:00 besteld is morgen in huis!
— Beveiligd Shoppen > Betaal veilig via Mollie
— Allergrootste collectie > Veel soorten (kenteken)platen
— Ruim 30 jaar ervaring > een begrip in Nederland

Wij zijn in Nederland ruim 30 jaar een begrip op het gebied van kentekenplaten, luxe platen en funplaten op het web. Inmiddels voorzien wij veel particulieren en zakelijke relaties van diverse kentekenplaten in Nederland en in België. Onze luxe en custom platen zijn ook populair bij liefhebbers en zijn natuurlijk erg leuk om als cadeau weg te geven.

Wij produceren alle platen zelf en zijn daarin uniek. Bij ons koopt u een kenteken plaat geheel naar eigen wens, omdat u alleen het beste wilt en tegen de goedkoopste prijs. Onze platen zijn ideaal voor feest partijen of beurzen. Of leuk als cadeau.

0 +
Kentekenplaten
Ontwikkeld
0 +
Jaar ervaring
Begrip in NL

Wat doen wij

Ons team maakt zelf al het drukwerk. Hiervoor hebben wij onze eigen state-of-the art drukpers machines. Dit zijn ook de officiële machines die worden gebruikt voor het ontwikkelen van originele RDW erkende (kenteken)platen.

De platen van Kentekenmaken.nl worden niet voorzien van een officieel kentekennummer, zoals een RDW kentekenplaat dat vereist. Echter, doordat wij gebruik maken van dezelfde drukmachine, krijgt u als klant wel de beste kwaliteit. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij alles voor u maken binnen een zeer korte doorlooptijd.

Alle kenteken platen leveren wij vanuit onze eigen voorraad en zijn te allen tijde beschikbaar voor de verkoop!

Onze partners

B2B samenwerkingen

Wij werken ook graag samen met garages en dealers, bedrijven en (overheids)instanties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan even naar onze partnership bedrijven pagina.

Wat zeggen onze klanten

Reviews

Uitstekende website
“Prima website en platen zijn vlug geleverd”
F. Kok

Gebruikersvriendelijk
“Overzichtelijk en veel verschillende opties”
Frank de Groot

Goede kwaliteit
“Mooi eindresultaat Oldtimerplaat”
Jos Bleijenberg

Gemakkelijk bestellen
“Eenvoudig bestellen en goedkoop”
Katrien Koppe

Blijf op de hoogte

Laat je email achter en
mis geen korting en nieuws

    Ons team ontwikkeld geregeld nieuwsblog om onze volgers op de hoogte te houden van nieuwe producten en mogelijkheden. Daarnaast werken we met acties en kortingen en houden we onze zakelijke partners graag op de hoogte van actualiteiten, voordelen en samenwerkingsmogelijkheden.